MAINOS

Joutsenten Reitiltä rahoitusta Patsaspuistolle ja Herra Hakkaraisen talolle

Uutiset

Mika Hyssi

Joutsenten Reitti ry:n hallitus kokoontui perjantaina käsittelemään vastaanotettuja hankehakemuksia. Kymmenestä hakemuksesta kahdeksan rahoitusta puollettiin, yksi hylättiin ja yksi jätettiin pöydälle jatkoselvityksiä varten. Vuoden 2003 rahoituskiintiö tuli kokouksen myötä täyteen. Ensi vuoden kiintiöstä puollettiin 20 prosenttia.

Hallitus päätti puoltaa mm. Äetsäläisen Pehulan Seudun Kyläyhdistys ry:n projektia, jossa kunnostetaan Kokemäenjokeen rajoittuvan Patsaspuiston uimapaikka, siistitään rannan yleisilmettä, rakennetaan kävelypolku puiston halki sekä nuotiopaikka ja pienveneiden kiinnityspaikka rantaan. Myös Vammalan Seudun Yrityspalvelu Oy:n Herra Hakkaraisen talon rakentaminen -hankkeelle puollettiin lisärahoitusta mm. wc- ja galleriatilojen toteuttamiseen suunniteltua laajempina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top