MAINOS

Kunnat eivät ole varautuneet kasvaviin päihdeongelmiin

Uutiset

Suomen kunnat eivät ole varautuneet jatkuvasti kasvaviin päihdeongelmiin. Tuoreen Päihdebarometrin mukaan vain harva kunta on lisännyt päihdepalveluitaan, vaikka päihteiden käytön lisääntymisestä on keskusteltu aktiivisesti jo pari vuoden ajan.

Terveyden edistämisen keskuksen Päihdebarometri antaa kuvan päihdetilanteen ja päihdepalveluiden kehittymisestä kunnissa järjestöjen ja kuntien näkökulmista. Viidenteen Päihdebarometriin vastasi toukokuussa kaikkiaan 146 sosiaalialan tai päihdejärjestön johtajaa. Vain harva vastanneista arvioi kuntien mini-interventiotoiminnan lisääntyneen, vaikka sitä on pidetty yhtenä tärkeimmistä nopeista vaikuttajista päihdeongelmiin. Myös päihdeneuvonnan nähtiin olevan huonoissa kantimissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top