MAINOS

Kuin Villissä Pohjolassa

Kolumni

Samuli Kinnari

Maikkarilla aloitti viime viikolla torstain iltasarjana mukava Everwood. Ohjelma kertoo tohtori Adrew “Andy” Brownista ja hänen kahdesta lapsestaan. Brown on menestyvä neurokirurgi, jonka vaimo menehtyy autokolarissa. Onnettomuuden pysäyttämä tohtori huomaa yllättäen jääneensä yksin kahden lapsensa kanssa.

Andrew Brown päättää muuttaa lapsineen Everwood-nimiseen pikkukaupunkiin, joka sijaitsee Coloradon vuoristossa. Pienemmissä piireissä, vieraiden ihmisten keskellä Brown alkaa pyörittää yksityislääkärin vastaanottoa. Hiljailleen kaupungin salaisuudet alkavat valjeta tohtorille ja lapsille.

Ensimaistelulta Everwood vaikuttaa olevan kymmenen vuoden takaisen Villi Pohjola -sarjan jalanjäljissä. Ei kuitenkaan onneksi niin paljoa, että se häiritsisi.

+ http://www.mtv3.fi/everwood | Everwoodin suomenkieliset kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top