MAINOS

Maakuntakaava muuttaisi Pohjanmaantien Kiikassa seudulliseksi tieksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Kunnissa lausuntokierroksella oleva Pirkanmaan maakuntakaava muuttaisi kantatie 44:n eli Äetsästä Kauhajoelle vievän niin sanotun Pohjanmaantien reittiä. Kantatie 44 välittää Etelä-Pohjanmaalta muun muassa ulkomaanliikennettä Turkuun ja täydentää valtateitä 3 ja 8.

Maakuntakaavaluonnoksessa päätieverkkoa ehdotetaan muutettavaksi niin, että kantatie 44 kääntyisi Äetsän Leikkuusta Vammalaan ja edelleen Vammalan keskustan läpi valtatie 12:lle ja Tampereelle. Vastaavasti kantatieosuus valtatie 12:lta Leikkuuseen ehdotetaan muutettavaksi seudulliseksi tieksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top