MAINOS

Suodenniemeläiselle kettutarhalle tunkeutuneille sakkoja KKO:ssa

Uutiset

Samuli Kinnari

Korkein oikeus on tuominnut sakkorangaistuksiin Suodenniemellä tammikuussa 1998 kettutarhalle tunkeutuneet eläinaktivistit. Lukuisia eläinaktivisteja tunkeutui kettutarhan alueelle omistajan kielloista huolimatta. Eläinaktivistien mukaan heidän tarkoituksenaan oli osoittaa mieltään turkistarhausta vastaan.

Vammalan käräjäoikeus oli tuominnut aktivisteista neljä kotirauhan rikkomisesta kuuden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Valittajista kaksi käräjäoikeus oli tuominnut nuorena henkilönä tehdystä kotirauhan rikkomisesta 70 päiväsakon sakkorangaistukseen. Turun hovioikeus oli alentanut ehdolliset vankeusrangaistukset neljäksi kuukaudeksi. Korkeimpaan oikeuteen valitti kuusi rangistukseen tuomittua eläinaktivistia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top