MAINOS

Leena Aaltosesta kirjainstituutin projektinjohtaja

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalassa toimivan Suomen kirjainstituutin projektinjohtajaksi on valittu sisustusarkkitehti, taiteen lisensiaatti Leena Aaltonen. Toimi on määräaikainen ja se jatkuu 31.12.2004. Määräaikaisen palvelussuhteen jatkamisesta päättää kirjainsituutin säätiö.

Suomen kirjainstituutin säätiön säädekirja allekirjoitetaan Tampereella 27. lokakuuta pidettävässä tilaisuudessa, jossa myös valitaan säätiön hallitus ja siten käynnistetään virallisesti säätiön toiminta. Projektinjohtaja siirtyy Vammalan kaupungin palveluksesta säätin palvelukseen 1.1.2004.

Suomen kirjainstituutin säätiön perustajina on joukko lähiseudun kuntia ja muita tahoja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top