MAINOS

Nettihypotermia

Kolumni

Mika Hyssi

Internetillä on suuri vaikutus päivittäiseen elämääni. Pankkiasiat hoituvat kätevästi verkkopankin kautta, päivän uutiset ja lööpit on nopea lukea lehtien verkkosivuilta ja silloin tällöin cd-levyt, dvd-levyt ja jopa vaatteet tarttuvat mukaan verkkokaupasta – usein paikallista markettia edullisemmin. Pankin konttorissa olen asioinut tänä vuonna vain kolme kertaa.

Internetin hyötykäytölle lyö kapuloita rattaisiin nettipiuhan hinta ja erityisesti sen luotettavuus. Yhteys maailmalle voi katketa tai häiriöityä herkästi ja äkillisesti, kuten Forssassa viime viikonloppuna. Puhelinyhtiöllä ja muualla verkossa ollut mystinen ongelma hiljensi mm. kiinteän yhteyden surffilaudat viikonlopuksi. Herääkin kysymys, miksi varayhteyttä ei ollut olemassa ja miten vastaaviin ongelmatilanteisiin on varauduttu muualla Suomessa? Nettihypotermia kun on kamalaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top