MAINOS

Vasenkätinen

Kolumni

Tanja Kallio

Vietin kaksi päivää vasenta kättäni käyttäen. Syy siihen miksi, löytyi lääkäriltä, joka kielsi minua käyttämästä oikeaa kättäni. Siis olen oikeakätinen enkä ole koskaan panostanut siihen, että tekisin jotain vasurilla, varsinkaan kirjoittaisin.

Olipa kerran opettaja, joka sitten kirjoitti taululle kaksi päivää vasemmalla kädellä. Aluksi kirjaimet olivat neljä kertaa tavallista suurempia. Kun sain ne normaalimittoihin, alkoi kirjainten ulkonäön hiominen. Tulin jo siihen johtopäätökseen, ettei minusta kyllä kaksikätistä saa. Siis sellaista, joka osaa molemmilla käsillä kirjoittaa ja piirtää.

Viimeistään siinä vaiheessa päätin luovuttaa kun kuulin takaani: “Opettaja, minä tein tuollaisen s-kirjaimen kun olin 3-vuotias.” Silti suosittelen kaikille, että kokeilkaapas olla joku päivä juuri se kätinen, joka ette yleensä ole. Hauskaakin se on, vaikkei siltä aina näytä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top