MAINOS

Pöpösyksy

Kolumni

Mika Hyssi

Virustentekijöillä on varmaan mukavaa ajanvietettä seurata Internetin keskustelupalstoja, kun epätoivoiset ihmiset pyytävät apua virusten ja muiden pöpöjen tukkiinnuttaman kotitietokoneen elvyttämiseksi. Viime aikoina villinä riehunut Swen-virus on tukkinut sähköposteja ja tukkii edelleen. Jossain kodissa ihmetellään vieläkin, miksi Windows päättää äkkiä sammuttaa itsenä. Eikä vitsaukset tähän lopu. Uusia ilkeitä pöpöjä on varmasti tulossa.

Tavallisella pulliaisella ei ole tarvittavaa taitoa tai mahdollisuutta pitää koneensa tietoturvaa ajantasalla, joten pöpöille riittää tulevaisuudessakin runsaasti peliareenaa. Virustentorjunnassakin vain yhteistyö tuo toivotunlaisen tuloksen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top