MAINOS

Uskon tavaratalo, pajut ja ykkösen ajatukset

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 27.9.2003

Jaana Grankvist kirjoittaa Tällä kerralla -palstalla uskon tavaratalosta. Kirkoltahan olemme tottuneet saamaan monenlaisia palveluja, kuten häät, ristiäiset, rippikoulun ja hautajaiset. Mutta miten pitkälle voidaan mennä?

“Nyt on Mäntässä noussut häly siitä, kun Suomen Raamattuopisto auttaa markkinoimaan Jumalan sanan kylkiäisenä ryppyvoidetta Anne Pohtamon kasvoin. Seurakunta ei kytkykauppaan ole lupaa antanut, ja mainos poistetaan.”

Vammalan kotisivut
Perjantaina 26.9.2003

Vammalan kotisivujen keskustelupalstalla sinkoilevat viestit päättäjille. Syksyn kuumia perunoita ovat olleet tutut aiheet, eli kyläkoulut ja uimahalli. Nyt myös Rantakadun pajut ovat herätelleet pienen keskustelunpoikasen. Yksi suosittelee, että loputkin puut kaadettaisiin katuremontin yhteydessä – toinen puolustaa pajuja.

+ http://www.vammala.fi/keskustelu/showthread.tmpl?tid=221

Vasara

Anna Toriseva kirjoittaa otsikolla Ykkösen ajatuksia Vammalan lukion verkkolehti Vasarassa. Ennen muutaman vuoden päässä häämöttävää valkolakkia on vielä monia välitavoitteita.

“Toivon, että jaksaisin opiskella nämä kolme vuotta ahkerasti. Monia pieniä tavoitteita tarvitaan kuitenkin ennen kuin voin edes ajatella ylioppilastutkintoa. Uskon, että elämällä päivä kerrallaan selviän lukiosta.”

+ http://www.aamulehti.fi/vasara/lehdet/uusi/Ajankohtaista1.html

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top