MAINOS

Maanantain uusintamarjoja

Kolumni

Mika Hyssi

Uusinnat ovat katsojien palvelua ja halpaa ohjelmatäytettä. Uusintojen herkullisinta aikaa on aamut ja päivät, mutta joitakin uusintamarjoja on poimittavissa parhaimpaan katseluaikaan ja iltamyöhällä. Aloitetaan maanantain uusintamarjoista.

Uutisvuoto

Peter Nymanin, Jari Tervon ja Tommy Tabermannin tähdittämä Uutisvuoto pyörii edelleen ykkösellä. Alapäähuumori ja lihalliset vitsit ovat usein pääosassa ja hauskaa on ainakin kilpailijoilla. Jos lauantain paraatipaikalla pyörivä Uutisvuoto jäi näkemättä, uutisviikon päästöjä voi kerrata maanantaisin.

+ Uutisvuoto > TV1 > lauantaisin klo 21.30, uusinta maanantaisin klo 18.36

Roswell

Roswell on silkkaa teinien scifi-hömppää, mutta jos uni ei maita, viimeistään tämä harvoin jännittävä, ennalta-arvattava ja ylisöpöihin näyttelijöihin luottava sarja saa unten maille. Uusinnat ovat sarjan toiselta tuotantokaudelta.

+ Roswell > MTV3 > maanantain myöhäisillassa

Seinfeld

Eittämättä yksi viihdyttävimmistä amerikkalaisista komediasarjoista on piilotettu Nelosen toimesta puolenyön maininkeihin. Kökön ohjelmapaikan löytäville taataan kuitenkin makoisat naurut.

+ Seinfeld > Nelonen > maanantain myöhäisillassa

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top