MAINOS

Silpun ystävä

Kolumni

Tanja Kallio

Minusta on tullut silpun ystävä. Olen ihastunut kaikkeen pieneen näpräämiseen, missä lopputuloksena on työ ja sivutuotteena silppua. Silpussa on voimaa. Leikkaaminen ja repiminen saa mielenvireyden balanssiin.

Viime aikoina olen erikoistunut korttien ja adressien tekemiseen. Kaikenlainen lehtien leikkaaminen ja värssypaperin reunojen repiminen (koristeellista) saa ajatukset tyhjenemään hetkeksi. Työ näyttää typerältä kun sitä tekee, mutta hyöty on suuri.

Ainoa harmi tässä on se, että silpusta syntyy roskaa. Pienet paperinpalat saattavat lennellä pienenkin tuulahduksen mukana ympäriinsä ja siivoaminen ei kuulu mielenterveyden ylläpitäviin asioihin. Ehkä toinenkin harmi löytyy, nimittäin aika. Aina kun inspiraatio iskee, kello heittelee jo yön puolta.

Mutta oli miten oli, silpusta on tullut minulle läheinen juttu. Olemme nykyään kavereita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top