MAINOS

Kana uuden lasten laulukilpailun juontajana

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Staraoke-laulupeli on MTV3-kanavalla 25.10. alkava uusi ja nykyaikainen lasten laulukilpailuohjelma Lauantaiaamuissa esitettävän kilpailun pirteänä juontajana nähdään rap-tähti Kana eli Marianna Alanen.

Staraoke-laulupeli on uudentyyppinen lapsille tarkoitettu leikkimielinen laulukilpailuohjelma. Kilpailun ideana on ohjata laulamalla tietokonepelissä samanaikaisesti näkyviä piirroshahmoja annetun reitin läpi. Mahdollisimman oikein laulamalla kilpailijat keräävät reitin varrelta pisteitä, jotka lopulta ratkaisevat kilpailun voittajan.

Staraoke-laulupeliin päässeet 12 kilpailijaa valittiin Tampereen, Turun ja Helsingin ala-asteen musiikkiluokkalaisista koelaulujen perusteella. Kymmenosainen ohjelma koostuu kuudesta alkukilpailujaksosta ja kolmesta välieräkilpailusta huipentuen lopulta 27.12. esitettävään finaaliin.

+ http://www.mtv3.fi/staraoke/ | Staraoke-sivut (avataan 25.10.)
+ Staraoke-laulupeli > MTV3 > lauantaisin 1.11. alkaen klo 9.50

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top