MAINOS

Kiimajärvi, liito-orava ja hiljaisuus

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 11.10.2003

Pääkirjoitus ruotii Kiimajärven tohtorointia.

“Näillä hoidoilla Kiimajärvi on kolmen vuoden päästä friskissä kunnossa. Ei sovi esimerkiksi Lintu- ja erämessujenkaan imagoon, että tapahtuman keskeinen näyttämö olisi rehevöitynyt, samea ja kalakannaltaan köyhä.”

Alueviesti
Torstaina 9.10.2003

Pirkanmaan Osuuskaupan Vammalan markethankkeen vastustajilla on pääkirjoituksen mukaan oma suojeltavansa eli liito-orava. Nähty on kuulemma sekä otus että otuksen papanoita.

“Vammalalaisten tulisi tässä kuihtuvassa kylässään suhtautua myötämielisesti kaikkiin hankkeisiin, jotka toisivat työtä ja toimeentuloa ja sitä myöten veromarkkoja kaupunkiin. Vanhoihin vammalalaisiin antivitseihin kuuluu vanhastaan jo esimerkiksi kysymys uimahallista. Nyt se ja pari muutakin on saanut jatkokseen markethankkeen, joka junnaa ja junnaa pian jo neljättä vuotta.”

Lauttakylä
Torstaina 9.10.2003

Satakuntaliiton tekemän hiljaisten alueiden pilottikyselyn mukaan satakuntalaisille hiljaisuus on ennen muuta luonnonrauhaa. Lauttakylä-lehden pääkirjoitus suosittele hiljaista varttia jokaiselle päivälle.

“Hiljaiseen varttiin ei tarvita erityistä teemapäivää. Voisi olla terveellistä viettää se vartti joka päivä.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top