Keskiviikon uusintamarjoja

Kolumni

Taistelutoverit

TV1 esittää syksyn tiistai-illoissa uusintana viime kesältä tutun, kehutun ja palkitun amerikkalaissarjan Taistelutoverit (Band of Brothers). Kymmenosaisen suursarjan taustalta löytyy alansa konkarit Steven Spielberg ja Tom Hanks. Taistelutoverit on laadukasta, tositapahtumiin perustuvaa mannaa.

+ Taistelutoverit > TV1 > keskiviikkoisin klo 21.55

Pakanamaan kartta

Neil Hardwickin ohjaama ja käsikirjoittama sarja. Pääosissa muun muassa Vesa Vierikko ja Mari Rantasila.

+ Pakanamaan kartta > TV2 > keskiviikkoisin klo 20.55

Taivaan vallat

Jos Kauniiden ja rohkeiden elämää kelattaisiin eteenpäin valovuosia, Sally Spectra saattaisi punoa juonia Kuusta käsin. Taivaan vallat (The Cape) on ihmissuhdehömppää NASAN astronauteista muutaman vuoden takaa. Mitään mieltäylentäviä juonikoukeroita taivahan talikynttilöillä ei ole – ja juuri ideoiden puuttumiseen sarjan tuotanto aikoinaan tyssäsikin.

+ Taivaan vallat > MTV3 > keskiviikkoisin klo 23.25

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top