MAINOS

Nelosen mafiosot puhuvat taas rumia

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Nelosella vastikään esitetyt Sopranos-sarjan neljännen tuotantokauden kolme ensimmäistä jaksoa ovat tulistuttaneet katsojia. Alkuperäisten jaksojen sijaan kanavalla on esitetty sarjan ns. pehmoversiota, jossa kirosanat on korvattu lievemmillä sanoilla ja joitakin väkivaltakohtauksia on leikattu.

Nelosen tiedotuksen mukaan heille oli toimitettu sarjasta väärä versio. Neljäs tuotantokausi esitetään siis alkuperäisenä versiona. Ensimmäinen ei-riisuttu jakso nähdään todennäköisesti jo ensi tiistaina.

+ Sopranos > Nelonen > tiistaisin klo 21.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top