MAINOS

Päässäni soi Tulkoon joulu

Kolumni

Tanja Kallio

Olenko sekoamassa? En. Joulu tulee tänä vuonna sellaisella vauhdilla, ettei varmaan kukaan ehdi henkisesti valmistautumaan siihen, että joulukuusen on aika muuttaa sisälle. Selkäni takana juuri joku puhuu kuinka on luvattu tälle viikolle lumisateen ensi-ilta. Minä en kestä.

Isoimman päänvaivan aiheuttaa jälleen talvirenkaiden metsästys. Tontut alkavat hyppimään kohta ja joululahjalistat koputtavat oveen. Lisästressin tuo kaiken keskelle saapuva joulujuhla, johon tarvitaan myös ohjelmaa.

Joulu sinällään kertoo siitä, että on enää puolet työvuodesta jäljellä. Ja vuosikin vaihtuu. Se taas tuo mukanaan suuren faktan, en ole taaskaan saanut mitään aikaiseksi koko vuonna. Ei niin hieno näkymä. Masentava itse asiassa.

Ja minun on kylmä. Haluan valittaa. Haluan kääriytyä peiton alle. Minulla on huono päivä ja kuten huomaatte, minua ei tippaakaan nappaa talven tulo!!!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top