MAINOS

Ihana syksy

Kolumni

Samuli Kinnari

Allekirjoittanut pitää edelleen syksystä ja tämäkin syksyni on ollut täynnä niitä omituisia tunteita, joita ilmenee vuodesta toiseen aina näihin aikoihin. Ne ovat jonkinlaisia flashbackeja, mutten tiedä mistä. Ne ovat lämpimiä ajatuksia, ne saavat ideamyllyn pyörimään hurjaa vauhtia ja ne antavat uskomattoman määrän energiaa.

Lämmintä suhdettani syksyyn olen usein pohtinut. Oikeastaan rakastan jokaisessa vuodenajassa jotain asiaa, enkä siksi osaa sanoa mikä vuodenajoista on ylitse muiden. Ne ovat niin omanlaisiaan. Syksyssä on kuitenkin jotain poikkeuksellisen vahvaa ja erityistä.

Saattaa olla niin, että pohdin suhdettani syksyyn läpi elämän. Enkä suinkaan pety, jos en vastausta löydä. Tuntuu siltä, että jokainen syksy on aina uusi, mukava arvoitus. Vaikka siinä olisikin jotain selittämättömän tuttua ja turvallista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top