MAINOS

Alias-tähti heittää draamakeikkaa sunnuntaisin

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Nelosen torstai-iltojen Alias-sarjan päätähti Jennifer Garner heittää agenttikeikan ohella jatkossa myös draamakeikkaa Neloselle. Vuonna 1998 – siis ennen Alias-sarjaa – valmistunut kuusiosainen draamasarja Suhteellista (Significant Others) vie katsojat viiden parikymppisen nuoren koukeroiseen elämään. Campbellin (Eion Bailey), Henryn (Scott Bairstow), Nellin (Jennifer Garner), Benin (Michael Weatherly) ja Janen (Elizabeth Mitchell) edessä on vaikeita valintoja.

+ Suhteellista > Nelonen > sunnuntaisin 9.11. alkaen klo 18.15

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top