Perjantain uusintamarjoja

Kolumni

Naurun paikka: Velipuolikuu

Perjantai-illan uusinta-tarjonta on laskettavissa yhden käden sormin. Legendaarinen 80-luvun viihdeohjelma Velipuolikuu nähdään uudelleen koostettuna, yhdeksänosaisena versiona TV1:n Naurun paikka -ohjelmapaikalla. Ruutua täyttävät sketseillään muun muassa Pirkka-Pekka Petelius, Kari Heiskanen, Eeva Litmanen ja Esko Hukkanen. Sarjan on ohjannut Kari Kyrönseppä. Käsikirjoituksesta vastaa Frank-pappana ja TV2:n Kodin kääntöpiirin juontajana tuttu Heimo Holopainen.

Osuvasti sarja on saatavana alkuperäisessä muodossa dvd-kiekolla.

+ Naurun paikka: Velipuolikuu > TV1 > perjantaisin klo 19.15

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top