MAINOS

Huittinen haastattelee ruokapalvelupäällikkökandidaatit tänään

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunginhallitus haastattelee tänään tiistaina kahdeksan ruokapalvelupäällikön virkaa hakenutta. Haastateltavat ovat laitosemäntä Auli Nousiainen Huittisista, restonomi amk Katri Helander Honkajoelta, opiskelija, suurtalouden työnjohtaja Arja Jussila Eurasta, ravitsemusteknikko Tiina Niemelä Illosta, suurtalouden työnjohtaja Heli Tarkkanen Huittisista, suurtalousesimies Maarit Nikula Humppilasta, restonomi amk Arja Lähdekorpi Roismalasta ja restonomi amk Tiina Kettumäki Kyröskoskelta. Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 25 henkilöä. Joukossa oli myös Äetsän ruoka- ja siivouspalveluita päälliköivä restonomi amk Reija Virtanen. Huittisten ruokapalvelupäällikkö aloittaa virassaan 1.1.2004.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top