MAINOS

Market-tahko pyörii

Kolumni

Samuli Kinnari

Pirkanmaan osuuskaupan Vammalan market-hanke on nauttinut voimakkaasta vastatuulesta pitkään. Allekirjoittanut on koko asiaan totaalisen kyllästynyt. En ole valituskierteen alkuvaiheillakaan voinut käsittää, miten kaupungista saattaa löytyä pontta osoittaa ovea Vammalan ja laajemmankin alueen elinkeinoelämää edes rahtusen piristävälle asialle.

Marketin vastustajien isoimmat kauhukuvat käsittääkseni liittyvät Hopun urheilupuiston tulevaisuuteen. Puistoalueen pyhittäminen ikuisuuksiksi on täysin käsittämätöntä. Vammala kun ei ole mikään suuri metropoli, niin kaupungista luulisi löytyvän korvaava puistoalue. Pikemminkin kyseenalaista on keinotekoisesti pitää kaupungin keskustaa metsänä – silloinhan keskusta olisi metsä eikä keskusta. Siinä taasen ei ole mitään järkeä.

Pysähtyneisyyden voimat ja yltiöpäinen halu konservoida kaikki olemassaoleva tuntuvat Vammalassa ja koko lähiseudullakin silloin tällöin elävän hieman turhan voimakkaina. Alueen väkikadon syytä ei ainakaan tarvitse kauaa pohtia, jos jokaisesta uudesta asiasta selvitetään ensin, miten sen voisi estää. Hävettää monen puolesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top