MAINOS

Kiikoisten kuuma peruna

Kolumni

Samuli Kinnari

Kiikoisten kunnanvaltuusto saa puolentoista viikon kuluttua tiistaina pöydälleen kohutun maakuntavaihdosasian. Kunnanhallitus on siihen jo sanansa sanonut ja katsoo, että kunnan tulisi edelleen kuulua Satakunnan maakuntaan.

Jotenkin surkuhupaisaa on, että Kiikoisten kunta näytti vuonna 1997 perävaloja Pirkanmaalle, jonne nyt hamuaakin takaisin. Kunnanhallituksen kantaan siitä, että kunnan kehittäminen edellyttää pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja kestävää ratkaisua, on helppo yhtyä. Toisaalta kaipuun Pirkanmaallekin käsittää, koska monet Kiikoisten yhteistyökunnat ovat pirkanmaalaisia.

Mielenkiintoista on nähdä, kestävätkö Pirkanmaalle hamuavien lievän enemmistön rivit valtuustokäsittelyyn saakka. Joka tapauksessa Kiikoisten kunnallispolitiikassa on varmasti ollut perin mielenkiintoinen syksy, kun budjettikiireiden ohella on väännetty kättä maakunta-asiasta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top