MAINOS

Vammalan poliisilla kiireinen pyhäinpäivän tienoo

Uutiset

Samuli Kinnari

Superin risteyksessä Vammalassa kolaroitiin lauantaina kello 19.30 jälkeen. Itsenäisyydentietä tullut henkilöauto ajoi kolmion takaa Turuntietä ajaneen henkilöauton eteen. Itsenäisyydentietä ajaneen henkilöauton kuljettaja ja matkustaja vietiin ensiapuun tarkistuttamaan vammansa. Ajoneuvot vaurioituivat törmäyskohdistaan huomattavasti.

Hotelli Ellivuoren pysäköintialueella murtauduttiin lauantain vastaisena yönä useisiin henkilöautoihin. Vorojen matkaan lähti muun muassa CD-levyjä ja aurinkolaseja. Samaisena yönä Vammalassa Itsenäisyydentiellä pistettiin siruiksi liikehuoneiston kaksinkertainen ikkuna. Lisäksi perjantain kello 20.00 ja lauantain kello 02.00 välisenä aikana rikottiin kivellä Sastamalakodista kaksi ikkunaa.

Punkalaitumelta Patjantieltä otettiin luvattomasti käyttöön perjantain ja lauantain välisenä yönä lukittuna ollut Toyota Corolla -merkkinen henkilöauto. Auto on väriltään sininen ja sen rekisterinumero on ZCL-254.

Lauantaina poliisille ilmoitettiin myös, että keskiviikkona kello 19.30 aikaan Punkalaitumen Lauttakyläntiellä Siwan pihassa oli pyöräilijä törmännyt henkilöauton nokkaan. Pyöräilijä oli loukannut jalkansa ja autoon oli tullut vaurioita.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top