Postimaksut nousevat vuoden alussa

Uutiset

Postin postimaksut nousevat hieman ensi vuoden alusta. Tavallinen, enintään 50 grammaa painava postimerkillinen kotimaan 1. luokan kirje maksaa kuitenkin edelleen 0,65 euroa ja vastaava 2. luokan kirje 0,55 euroa. Myös kahden seuraavan painoluokan kirjemaksut pysyvät ennallaan. Vasta yli 250 grammaa painavien kirjeiden hintoihin tulee lieviä korotuksia.

Kotimaan pakettipalvelujen kuluttajahinnat nousevat vuoden alusta keskimäärin 2,5 prosenttia ja kansainvälisten pakettipalvelujen 1,8-2 prosenttia palvelusta riippuen. Myös osoitteenmuutos- ja edelleenlähettämispalveluiden hintoja tarkistetaan hieman kustannustason nousua vastaavasti. Maksuttomat palvelut säilyvät edelleen maksuttomina.

Hintatarkistukset johtuvat yleisestä työvoima- ja kuljetuskustannusten noususta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top