MAINOS

Lailaa lauantaina BumtsiBumissa

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

BumtsiBum! johdattaa katsojat lauantaina 8.11. 60-luvun tunnelmiin. Lauantai on samalla Laila Kinnusen syntymäpäivä ja sen kunniaksi Kinnusen musiikin tuntemuksesta kilpailee neljä Lailaa. Tumpun pianon ääressä laulaa Lailan musiikkia levyttänyt Marita Taavitsainen sekä Komediateatteri Arenan näyttämöllä Lailaa tulkinnut Kaija Kärkinen. Sepon joukkueessa kuullaan Lappeenrannan teatterin Laila-musikaalista tuttua Minna Pirilää ja Teatteriravintola Nyyrikissä Lailaa esittävää Hannele Halmetta.

+ BumtsiBum! > MTV3 > lauantaisin klo 20.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top