MAINOS

Iso ruuvi kiristyy

Kolumni

Mika Hyssi

Kun jokin ei toimi, se ei sitten toimi. Hetkellisesti tai lopullisesti. Joko sillä on huono päivä tai sitten minulla. Kaikella toimimattomuudella on sentään yksi yhteinen tekijä: käyttäjältä palaa käämit eli iso ruuvi alkaa kiristyä.

Otetaanpa esimerkiksi videonauhuri. Se päätti eräänä päivänä, että minulla ei ole käyttöoikeutta pari vuotta sitten nauhoitettuihin Pokka pitää -jaksoihin. Bucketin rouvan ääni kyllä helisyttää ikkunoita, mutta ruutu on lumisadetta. Huvittavana yksityiskohtana kuva näkyi selkeästi pikakelatessa. Ongelma onneksi poistui kelattuani nauhaa pidemmän aikaa. Onneksi.

Missähän mahtaa taas olla vika, kun haluamani nettisivu ei aukea? Ruuvi kiristyy…

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top