MAINOS

Lääninhallitus tarkasti näyteikkunoita – huomautuksia sai 26 %

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen lääninhallituksen kilpailu- ja kuluttajaosaston tarkastajat tarkastivat läänin alueella 1 784 näyteikkunaa kevään ja kesän aikana. Tarkastetuista liikkeistä 455 eli 26 prosenttia sai huomautuksen puutteellisista hintamerkinnöistä näyteikkunassa. Hintamerkinnät saattoivat puuttua joko kokonaan tai vain osassa näyteikkunassa olevista tuotteista puuttui hintamerkintä.

Parhaiten hintamerkinnät olivat kohdallaan kirjakauppojen näyteikkunoissa. Myös kello- ja kultasepänliikkeet olivat huolehtineet hintamerkinnät kohdalleen melko hyvin, sillä 84:stä tarkastetusta näyteikkunasta vain 12:sta löytyi puutteita. Huomautuksia puutteista annettiin eniten kukkakauppojen, antiikkiliikkeiden, sähkötarvike- ja kodintekniikkaa myyvien liikkeiden näyteikkunoista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top