MAINOS

Postinjakajat myyvät joulupostimerkkejä

Uutiset

Mika Hyssi

Postinjakajat myyvät jakelureiteillään kotimaan joulutervehdyksiin tarkoitettuja 45 sentin joulupostimerkkejä arkkeina 15.12. asti. Yhdessä arkissa on 20 merkkiä, ja sen hinta on 9 euroa. Koska jakajilla ei ole mukanaan vaihtokassaa, mukaan kannattaa varata tasaraha.

Postinjakajat ovat jo useana vuonna myyneet joulun alla jakelureiteillään joulupostimerkkejä. Haja-asutusalueilla jakajilla on postimerkkiarkkeja mukanaan ja myynnissä ympäri vuoden. Postinjakajan voi pysäyttää hänen jakelureitillään, ja merkkiarkkikaupat tehdään heti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top