Mauri Kunnas Hans Christian Andersen -palkintoehdokas

Uutiset

Mauri Kunnas on vuoden 2004 Hans Christian Andersen -kuvittaja-palkinnon Suomen ehdokas. Kunnas on kansainvälisesti tunnettu lastenkirjailija. Hänen kirjojaan on ilmestynyt 20 kielellä 22 maassa.

Vuoden 2004 Hans Christian Andersen -kuvittajapalkintoehdokkaita on 27. Hans Christian Andersen -palkinnot, kuvittajapalkinto ja kirjailijapalkinto, ovat arvostettuja kansainvälisiä lastenkirjapalkintoja. Palkinnot jaetaan joka toinen vuosi ja palkintoon kuuluu kultainen mitali ja diplomi. Palkintoa on usein nimitetty Pikku Nobel -palkinnoksi. Hans Christian Andersen -palkintojen suojelija on Tanskan kuningatar Margrethe II. Palkintoehdokkaat valitsee useissa maissa toimiva kansainvälinen lasten- ja nuortenkirjajärjestö IBBY (International Board on Books for Young People).

Suomalaiselle lastenkirjalijalle palkinto on myönnetty kerran. Tove Jansson sai sen vuonna 1966.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top