MAINOS

Käenpesä Maikkarin ensi vuoden kärkiuutuus

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

MTV3-kanavan vuoden 2004 merkittävin draamauutuus on Käenpesä. Aleksi Bardyn ja Kaisa Pylkkäsen kehittämä draamaa ja komediaa yhdistelevä sarja on kertomus suurkaupunkilaisesta kimppa-asumisen arjesta. Sarjan pääosissa nähdään Maria Kuusiluoma ja Turkka Mastomäki. Muissa keskeisissä rooleissa
näyttelevät Anneli Sauli, Leena Pöysti, Juho Milonoff, Daniel Dewald, Jenny Dahlström ja Väinö Weckström. Käenpesän tuottaa Jarowskij Suomi Oy.

“Käenpesä on Maikkarille suurin kotimainen satsaus sitten Salattujen elämien. Kyseessä on pitkäksi kaavailtu sarja, ensi vuoden aikana näemme Käenpesää 36 jakson verran. Kotimaisen ohjelmiston osuus ja merkitys on meille suuri niin katsojalukujen kuin imagollistenkin tavoitteidemme vuoksi”, kertoo MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen.

Käenpesä > MTV3 > maanantaisin 5.1.2004 alkaen klo 20.05

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top