MAINOS

Äetsän lukiosta Sarkian nimikkolukio

Kolumni

Samuli Kinnari

Lukioissa kiihtyvällä tahdilla puhaltavat kehitystuulet näkyvät nyt Äetsässäkin. Aiemmin painotussuuntansa tällä seudulla ovat valinneet muun muassa Vammalan ja Punkalaitumen lukiot. Äetsän lukio aloittaa syksyllä 2005 Äetsän Sarkia-lukiona. Pääpaino silloin on ilmaisutaidoissa ja mediaopinnoissa. Muutakin uutta on luvassa, muun muassa yhteistyötä autokoulun kanssa.

Lukioiden välinen kilpailu on täyttä totta myös kasvukeskusten ulkopuolella. Fakta on sekin, että Äetsästä on kohtuullisen helppo suunnata saamaan oppia naapurikuntiin tai vaikkapa Tampereelle.

Äetsän lukiossa tulevaisuuteen kuitenkin katsellaan tukevalta kivijalalta, sillä puitteet runoilija Kaarlo Sarkian nimikkolukioksi kehittymiseen ovat kunnossa. Onhan koulurakennus vastikään remontoitu ja mikä tärkeintä: seinien sisältä löytyy intoa kehittämiseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top