Murteella puhumisen kiertopalkinto Vammalan kirjastossa

Uutiset

Murteella puhumisen SM-kisoissa kiertopalkintona ollut taiteilija Markku Salon Torpparin aurinko -teos on esillä Vammalan kirjastossa. Kaupunkiin pysti saatiin paikkakuntalaisen murteen taitajan Armi Hohkon ansiosta. Hohko oli viime kesänä mukana satakuntalaisjoukkueessa, joka voitti murteella puhumisen Suomen mestaruuden. Joukkueessa oli Vammalan lisäksi edustus Raumalta, Merikarvialta ja Luvialta. Palkinnon toi Vammalaan kilpailun järjestäneen Nousee Satakunnan kansa -yhdistyksen puheenjohtaja Kalle Wester.

Kiertopalkinto kiertää kaikki voittajajoukkueessa edustettuna olleet paikkakunnat. Seuraavaksi teos matkaa Raumalle. Palkinnon mukana kiertää vieraskirja, johon toivotaan merkintöjä.

Seuraavan kerran murteella puhumisen Suomen mestaruudet ovat katkolla Merikarvialla 3.7.2004. Satakunnan karsintakilpailu pidetään Kullaalla 17. huhtikuuta. Kilpailuun toivotaan erityisesti nuoria osallistujia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top