MAINOS

EU-rahoitus synnyttää Pirkanmaalle yli 2 000 työpaikkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaalaista yrittäjyyttä, työllisyyttä ja osaamista tuetaan EU:n tavoite 2 -ohjelmalla jo neljättä vuotta. Ohjelman toteutus on hyvässä vauhdissa ja tulokset alkavat näkyä. EU-koordinaattori Marko Koskisen mukaan kuluvan vuoden puoliväliin mennessä rahoitetuilla hankkeilla tuetaan noin 2 129 uuden työpaikan syntymistä Pirkanmaalle. Käynnissä olevissa hankkeissa tavoitellaan reilun 233 yrityksen perustamista.

Rahoitusta on tähän mennessä myönnetty 473 hankkeelle, joista 300 on yritystukihankkeita. Hankkeiden kokonaisrahoituksen yhteissumma tavoite 2 -ohjelmassa on noin 90 miljoonaa euroa. “Vuoteen 2006 kestävässä tavoite 2 -ohjelmassa rahoituspäätökset tullaan tekemään kaikkiaan 136,6 miljoonan euron hankerahoituksesta Pirkanmaalle”, toteaa Koskinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top