MAINOS

Kirsikanmakuinen kolajuoma joulumarkkinoille

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Pepsi tuo joulumarkkinoille kolajuoma Wild Cherry Pepsin. Uutuustuotteen myötä Suomessa saadaan ensimmäistä kertaa maistaa kirsikanmakuista kolajuomaa. Juoma on myynnissä rajoitetun ajan ja se on suunnattu vaihtelua kaipaaville kolajuomien ystäville.

“Haluamme sesonkituotteen avulla tarjota suomalaisille uusia makuelämyksiä laajasta Pepsi-tuoteperheestä. Wild Cherry Pepsin maku keräsi suuren suosion paikallisissa kuluttajatesteissä. Kirsikanmakuinen kolajuoma sopii hyvin joulun tunnelmaan ja vetoaa ilmeisen hyvin suomalaisiin”, Pepsin Brand Manager Riku Talvitie kertoo.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top