MAINOS

Kaupat kiinni itsenäisyyspäivänä

Uutiset

Samuli Kinnari

Lauantaina vietettävä itsenäisyyspäivä aiheuttaa muutoksia aukioloaikoihin ja joukkoliikenteen aikatauluihin. Tänään perjantaina kaupat ja pankit ovat avoinna normaalisti, mutta Postin konttorit ja Alkot sulkevat ovensa jo kello 18.00. Lauantaina myös kaupat ovat kiinni. Sunnuntaina kaupat voivat pitää ovensa auki kello 12.00-21.00.

Itsenäisyyspäivä aiheuttaa muutoksia myös joukkoliikenteen aikatauluihin. Esimerkiksi linja-autot ajavat tänään perjantaina normaalit perjantaivuorot, lauantaina pyhäliikenteen aikataulujen S-vuorot ja sunnuntaina sunnuntailiikenteen S- ja SS-vuorot.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top