Kuumat hankkeet, kotiseututyö ja maailmalla majailu

Palstoilta poimittua

Alueviesti
Torstaina 4.12.2003

Pääkirjoituksessa kysytään, vahingoittaako Äetsä itseään. Kuntahan ei lähde osakkaaksi Sastamalan tukipalvelut osakeyhtiöön ja avoimena on myös Sastamalan perusturvakuntayhtymään osallistuminen.

“Äetsän kunnassa luottamusmiehistä näitä kahta em. hanketta vastustavat samat henkilöt. Onko heiltä unohtunut se, että hankkeissa haetaan kuntalaisille jatkossakin hyviä palveluita. Äetsän kokoinen kunta ei niitä ilman kumppaneita pysty hoitamaan.

Pitääkin kysyä, ovatko vastarannan kiisket ajattelemassa kuntalaisten etua vai vaikuttaako heistä jonkun kantaan esimerkiksi ennenaikainen huoli lähisukulaisten työpaikoista?”

Lauttakylä
Torstaina 4.12.2003

Pääkirjoituksessa kehutaan hienoa kotiseututyötä, jota Huittisten Kotiseutuyhdistys on tehnyt jo 26 vuoden ajan julkaisemalla Huittisten Joulu -aviisin. Ja putkahtihan lehti toki tänäkin vuonna.

“Kotiseutuasioiden vaaliminen ei välttämättä kuulosta kovin trendikkäältä, mutta kotiseututyötäkin voidaan tehdä monella tavalla. Huittisten Joulu on yksi tapa, joka varmasti tavoittaa kaikenikäiset huittislaiset. Varsinkin, kun lehdessä ei pelkästään muistella menneitä, vaan tallennetaan tarkasti myös niitä asioita, jotka kotiseudulla tänä päivänä nousevat esiin.”

Tyrvään Sanomat
Torstaina 4.12.2003

Tiina Hämäläinen matkustaa Tällä kerralla -palstalla Maailmalle ja takaisin. Nainen on nähnyt monta maata ja haluaisi seuraavaksi uudelleen Kanadaan ja sitten ehkä Islantiin tai Irlantiin.

“Ei ehkä uskoisi, mutta olen kovasti isänmaallinen. Mistään en ole löytänyt yhtä hyvää maata kuin Suomi. Nokia saisi maksaa minulle markkinoinnista ja Agricola suomen kielen puolesta puhumisesta. Ja ette usko, miten Italian saastekaupungin jälkeen katselin suomalaista viljapeltoa tippa linssissä.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top