MAINOS

Toivottomia jouluostoksia

Kolumni

Tanja Kallio

Tänä vuonna olen päätänyt, etten aio mennä siihen hirveään jouluostosryysikseen, vaan teen kaikki tarvittavat hankinnat ajoissa. Siis menen ostoksille jo nyt. Itse asiassa päätin tämän jo aikoja sitten ja ensimmäisen ostosretkeni tein marraskuun alkupuolella. Löysin ihania kauppoja ja vaatteita. Mutta maksettuani ostokseni, huomasin, että lahjat olivat kaikki minulle. Ei huono matka, mutta pääasia taisi unohtua. Päätin palata kotiin ja yrittää uudelleen.

Seuraavan ristiretken vuoro oli viikon päästä. Menin kauppaan löysin paljon kaikkea kivaa. Maksoin myyjälle tämän pyytämän summan. Istuin autoon ja tajusin, historia toistaa itseään. Olin edelleen vailla yhtäkään virallista joululahjaa.

Miten saisin itseni kauppaan ja katsomaan VAIN niitä tavaroita, jotka pitäisi ostaa lahjaksi. Eksyn aina miettimään, miltä tämä näyttäisi minun päälläni. Olisiko tämä meikki kivan värinen. Itsestään täytyy pitää huolta, myönnän, mutta kaikella tällä järjestän itselleni tajuttoman kiireen ja pakon mennä massaan mukaan ja tunkeutua läpi tungoksen juuri niille hyllyille, joilla kaikki muutkin ovat.

Olen toivoton.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top