MAINOS

Ilotuliteonnettomuudet sattuvat usein sivullisille

Uutiset

Mika Hyssi

Uuden vuoden ilotulitemarkkinoilla on tänä vuonna lähes 900 erilaista Turvatekniikan keskuksen (TUKES) myyntiin hyväksymää tuotemallia, joista uutuuksia on 155. Tuotteiden laatutaso on viime vuosina parantanut, mutta ilotulitteiden käyttötavoissa on yhä kohentamisen varaa. Viime vuonna ilotuliteonnettomuudet sattuivat lähes aina katsojille tai sivullisille, erityisesti nuorille ja lapsille. Yleisimpiä ilotulitteiden aiheuttamia vahinkoja ovat silmävammat.

Varsinaisia ilotulitteita ei saa myydä tai edes luovuttaa alle 18-vuotiaille. Ilotulitteita ei pidä myöskään käyttää
päihtyneenä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top