MAINOS

Pressan palli puhuttaa

Kolumni

Mika Hyssi

Valtamedia käy jo kiivaasti presidenttipeliä, vaikka presidentti Tarja Halosen valtakausi on vasta ennättänyt puoliväliin. Itsenäisyyspäivän vastaanotolla presidentinlinnassa nostettiin esille kihlapari Sauli Niinistö ja Tanja Karpela. Kenties yksi illan kuvatuimmista pareista on lehdistössä ehditty tituleeraamaan uudeksi presidenttipariksi. Presidentin viittaa on väläytelty myös Paavo Lipposelle. On spekuloitu, että Halonen suunnistaa kautensa jälkeen EU:n korkeisiin virkoihin ja tasavallan presidenttiydestä kilpaillaan Niinistön ja Lipposen kesken. Kansa kuitenkin haluaa Halosen jatkavan.

On ollut huvittavaa seurata vellovaa presidenttipeliä. Presidentti Halonen ei ole ilmaissut halustaan asettua tai olla asettumatta ehdolle toiselle kaudelle ja hyvä niin. Asiat hoidetaan tärkeysjärjestyksessä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top