MAINOS

Pirkanmaan innovaationeuvosto nimettiin

Uutiset

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus nimesi Pirkanmaan innovaationeuvoston puheenjohtajaksi Tampereen teknillisen yliopiston rehtorin, professori Jarl-Thure Erikssonin. Innovaationeuvosto aloittaa toimintansa vuoden 2004 alussa.

Innovaationeuvosto ohjaa teknologiatiedon hankintaa ja valvoo Tampereen teknillisen yliopiston organisoiman teknologian tutkimuksen yksikön toimintaa. Teknologisen kehityksen ennakointi on maakunnalle keskeinen kilpailuvaltti.

Innovaationeuvoston toiminta käynnistyy osana maakunnallista innovaatiotoiminnan kiihdyttämishanketta. Sen käytännön toteuttamisesta vastaa Tampereen teknillinen yliopisto. Hanketta rahoitetaan Länsi-Suomen innovatiivisesta ohjelmasta (WFA-INNO), jota puolestaan osarahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto EAKR.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top