MAINOS

Äetsän maisemanhoitohankkeelle rahaa Joutsen reitiltä

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitin hallitus kokoontui vuoden viimeiseen kokoukseensa keskiviikkona Mouhijärvelle. Uusia kehittämishankehakemuksia käsiteltiin kahdeksan, joista seitsemän rahoitusta päätettiin puoltaa. Yksi hakemus hylättiin.

Puollettujen hankkeiden joukossa on myös Äetsän kunnan hanke, jossa ryhdytään hoitamaan Kokemäenjokivarren ja kylänraittien maisemia. Hanke on syntynyt Äetsän kahdeksan kylän aloitteesta. Kylät ovat valinneet alueiltaan keskeisimmät hoitokohteet, jotka siistitään pääosin talkootyönä. Raivaus- ja metsurityön lisäksi hankkeessa tarvitaan lampaita, joille perustetaan laitumet kahdelle koealueelle.

Kokouksessa puollettujen hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä 276 000 euroa. Puoltojen jälkeen Joutsenten reitti ry:n rahoituskehyksestä vuosille 2001-2006 on vielä jäljellä reilu neljännes.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top