Vuosi pakettiin

Kolumni

Vanha vuosi vetelee viimeisiään ja uusi odottaa nurkan takana. Nyt on oivallinen – ja perinteinenkin – hetki tehdä henkilökohtainen tilinpäätös päättyvästä vuodesta sekä tarkkailla maailman muuttumista muutenkin. Mitä sain kuluneena vuonna aikaan? Mihin suuntaan maailma notkahti?

Lähiseudun elämässä päättyvä vuosi oli paikallisen verkkolehden näkökulmasta melko tasainen. Tippoja toi linssiin esimerkiksi Vammalan käräjäoikeuden loppuminen. Iloisia valopilkkuja olivat muun muassa monet tapahtumat Vammalan Vanhan kirjallisuuden päivistä Äetsän Yllätysten yöhön.

Sopuli.netille tuli kesäkuussa viisi vuotta täyteen. Synttäreitä juhlimme työn merkeissä ja uuteen vuoteen suuntaamme valoisin mielin.

Koko toimituksemme väki toivottaa lukijoille menestyksekästä vuotta 2004. Olkoon onni myötä!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top