MAINOS

Vuosikertaa 2003

Kolumni

Tanja Kallio

Tänä vuonna olen päätänyt, etten aio mennä siihen hirveään jouluostosryysikseen, vaan teen kaikki tarvittavat hankinnat ajoissa. Siis menen ostoksille jo nyt. Itse asiassa päätin tämän jo aikoja sitten ja ensimmäisen ostosretkeni tein marraskuun alkupuolella. Löysin ihania kauppoja ja vaatteita. Mutta maksettuani ostokseni, huomasin, että lahjat olivat kaikki minulle. Ei huono matka, mutta pääasia taisi unohtua. Päätin palata kotiin ja yrittää uudelleen. (10.12.)

Olenko sekoamassa? En. Joulu tulee tänä vuonna sellaisella vauhdilla, ettei varmaan kukaan ehdi henkisesti valmistautumaan siihen, että joulukuusen on aika muuttaa sisälle. Selkäni takana juuri joku puhuu kuinka on luvattu tälle viikolle lumisateen ensi-ilta. Minä en kestä. (15.10.)

Tällä hetkellä mietin, miten saisin suunnistuksen kuulostamaan niin myönteiseltä ja hienolta lajilta, että moni siitä innostuisi. Mitkä ovat ne sanat, jotka eivät lannista kertaheitolla? Miten vältyn puhumasta liikaa? Miten osaan sanoa tarpeeksi? (17.9.)

Päällimmäisenä on ajatus ja huoli siitä, että saanko varmasti tehtyä kaiken, jonka haluaisin lomalla tehdä. Ja mitä oikein voisin jättää tekemättä, sillä kuuluuhan lomalla vain ollakin. En tiedä. Taitaa tulla vaikeat ajat. (30.7.)

Äänettömyys on tuomio, jota en sulata ihan tuosta vaan. Yritän epätoivoisesti selvittää mikä on se juttu, joka vie ääneni. Flunssa se ei ole, sillä nuha, kurkkukipu ja muut lisukkeet eivät kuulu tähän tautiin. Ainoastaan hiljaisuus. Pieni pihinä sen tilalla, jota normaalielämässä kutsutaan ääneksi. (21.5.)

Olen iloinen. Tämän iloisempi ei ihminen enää voisi olla. En kiellä, etteikö tänään olisi seinääkin päin jo juostu muutamaan otteeseen, mutta iltaa kohti paranee koko ajan. (26.3.)

Kyllä tanssikansa jatkaa humppaamista vaikka tangolaulajat ovatkin lähteneet jo kotiin. (12.3.)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top