MAINOS

Uusi vuosi korkattu

Kolumni

Mika Hyssi

Vuosi on vaihtunut. Keskiyön juhlahetkessä oli räiskettä ja paukkua ja yhdessäolon tunnelmaa. Ilotulitusta oli mukava seurata. Tekstiviestit ja sähköposti toivat onnentoivotuksia uudelle vuodelle kaukaisilta sukulaisilta, tutuilta ja ystäviltä.

Ilotulitteita oli jos jonkinmoista. Toiset paukkuivat kuin dynamiitit räjäytysalueella, toiset tulitteet hönkivät sisuksistaan pilvettömälle taivaalle unohtumatonta väriloistoa. Pauketta riitti Forssan tienoolla, vaikka itse en ilotulitteita ostanut tänäkään vuonna.

Nakit ja perunasalaatti popsittiin vasta tämän vuoden puolella. Kurnivalla vatsalla kun ei ole hyvä aloittaa uutta vuotta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top