MAINOS

Kolmen raiteen uraputkessa

Kolumni

Samuli Kinnari

Talvella pienemmillä ja kunnon myräkässä myös suuremmilla teillä ajellessa alkaa väistämättä tuntua siltä, että olisi auton sijaan veturin ratissa. Ajourat kun alkavat syvetessään erehdyttävästi muistuttaa raiteita. Ei siinä mitään, jos uria on kaksi kumpaankin suuntaan, mutta valitettavan usein niitä löytyy yhteensä vain kolme.

Lumisella tiellä huomaa usein, miten harmittavan leväperäisesti teillä suhaillaan. Varsinkin mutkat oiotaan suoriksi vähän suuremmillakin teillä. Kun hangessa toinen seuraa toista, niin hetken kuluttua tiessä on kolme uraa. Se ei ole kovin terveellistä, koska kolmiraiteisella baanalla vastaantulijaan voi kirjaimellisesti törmätä.

Koetetaan pitää mielessä, että liikenteessä ohjenuora on kultaisen keskitien sijaan oikea reuna.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top