MAINOS

Lentokentän jälkeen

Kolumni

Mika Hyssi

Torstai-iltojani viihdyttänyt Lentokenttä on tällä erää ohi. Dokumentaarinen, brittiläisen Heathrown lentokentän työntekijöiden ja matkustajien kiireistä elämää esittävä sarja päättyi ainakin toistaiseksi.

Lentokentän lisäksi olen vuosien aikana seurannut samantapaisia ihmisten elämää kuvaavia sarjoja. Viime syksystä muistuu mieleen sarja Pomo paiskii hommia, jossa brittiläiset isot kihot tutustuivat työntekijöidensä työhön viikon ajan. Ihmisten arkea on tullut seurattua myös hotellissa, autokoulussa ja ostoskeskuksessa. Eikä ihmisten arjen seuraaminen töllöttimestä pääty Lentokenttään. Nyt maailman vilkkain lentokenttä vaihdetaan Island Escape -risteilijään, sillä ensi sunnuntaina Kakkosella alkaa uusi Risteilijällä -sarja.

Mitähän siellä tapahtuu?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top