MAINOS

Yhtenäinen työvaatetus lisää myyjien uskottavuutta ja luotettavuutta

Viihdeuutiset

Euroopan tekstiilipalvelualan yhdistyksen E.T.S.A:n teettämän yleiseurooppalaisen tutkimuksen mukaan yhtenäinen työvaatetus lisää henkilökunnan uskottavuutta ja helpottaa tunnistamista. Tutkimusta varten haastateltiin lähes tuhatta kuluttajaa seitsemässä Euroopan suurkaupungissa (Berliini, Helsinki, Kööpenhamina, Lontoo, München, Pariisi ja Wien).

Suomalaiset arvostavat yhtenäistä yrityspukeutumista vielä enemmän kuin eurooppalaiset keskimäärin. Suomalaisista 96 prosenttia asioi mieluummin liikkeissä, jossa henkilökunta käyttää yhtenäistä työvaatetusta. Vastaava keskiarvo Euroopasta on 88 prosenttia. Suomalaisten mielestä työvaatetus lisää uskottavuutta (71 %) ja herättää luottamusta (90 %). Vastaavat luvut Euroopasta jäävät selvästi alle suomalaisten arvion. Suomalaiset olivat myös yksimielisiä siitä, että yhtenäinen työasu helpottaa henkilökunnan tunnistamista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top