MAINOS

Hehkutusta

Kolumni

Mika Hyssi

Olen alkuvuoden ajan seurannut nettipalstoilla ihmisten parkua ja hammastenkiristystä nykyisistä ja tulevista tv-urheiluselostajista. Mielipiteitä on runsaasti herättänyt myös tulevan formulakauden selostajakiemurat.

Urheiluselostaminen tuntuu olevan synonyymi huutamiselle ja sanojen venyttämiselle. Yksin ei studiossa enää pärjätä, vaan muun muassa MTV3-kanavan mäkihyppyselostamoa jakavat ristiriitaisia tunteita katsojissa herättävät Jani Uotila ja Tomi Tiilikainen. Viime vuoden formulakauden aikana tunnemyrskyjä herätteli Tomi Tuomisen teennäisyys. Tänä vuonna digiboksin volyymiä voidaan säätää entistäkin pienemmälle, mikäli hehkuttaja Matti Kyllönen palaa remmeineen takaisin. Miehen taannoisia CART-selostuksia ei ainakaan kestänyt kuunnella.

Urheiluselostaminen ei ole pelkkää vouhotusta. Tämä tiedoksi myös asioista päättäville.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top