Harmonikka soi Ikaalisissa heti juhannuksen jälkeen

Uutiset

Johanna Rusanen ja Pentti Hietanen ovat ensi kesänä Valkea Ruusu -viihdekonsertin tähdet Sata-Häme Soi -juhlilla Ikaalisissa. Valkea Ruusu on harmonikkakilpailujen ohella vuosittain juhlien suosituin konsertti. Ensi kesänä Valkea Ruusu -konsertissa Vantaan Viihdeorkesteria johtaa Markku Johansson.

Kansainvälinen harmonikkajuhla Sata-Häme Soi järjestetään Ikaalisissa ensi kesänä juhannuksen jälkeisellä viikolla 29.6.­4.7.2004. Juhlien ohjelma valmistuu kokonaisuudessaan maaliskuussa, mutta pääkonsertit ovat jo nyt tiedossa. Innokkaimmat harmonikka- ja viihdemusiikin ystävät varaavatkin niihin lippuja ympäri vuoden.

Tällä hetkellä Kultainen Harmonikka ja Hopeinen Harmonikka -kilpailujen esikarsintanauhojen saapuminen juhlien toimistoon on vilkkaimmillaan. Nauhojen perusteella valitaan semifinalistit Suurelle Harmonikkaristeilylle, jossa asiantuntevan yleisön edessä ratkeavat 1. maaliskuuta kesän 2004 Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan finalistit. Semifinalistit ovat selvillä 9. helmikuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top